12 oktober 2014
12:00

Harrie FF

Referat: Öja FF - Harrie FF

Gruppfinal mot Harrie FF. Nerverna utanpå kläderna? Icke, sa Axel, och drev upp bollen, väggspelade till Edvard, fick tillbaka bollen, drev fram mot straffområdet, passade smart fram Malte som inte gjorde någon ledsen (förutom bortalaget förstås). 1-0 och tonen var satt! Kort därefter sköt Wahlfrid 2-0 och uppförsbacken var enorm för bortalaget. När Edvard försökte hjälpa Harrie FF med att sparka ut(!) bollen från målet, men där Malte till slut levererade in kulan till 3-0 var matchen stängd. Killarna visade i denna halvlek många fina egenskaper och talanger. Kraft, vilja, fart och passningsidéer. Eftersom andra halvlek blev relativt händelsefattig, med undantag för en otäck kollision mellan Hugo och en Harrieforward, så var gruppsegern fixad och tvåan i den andra gruppen skulle få känna på Öjas power knappa två timmar senare. Det var strax dags för semifinal!